21. mar. 2011

Vinterens sidste kulinariske krampetrækninger


Oksebov, porter, vin, rodfrugter og tid. Mos af pastinak, kartofler, søde kartofler, smør og fløde.

Klassisk chokolademousse, med Valrhona's 64 % Manjari som den primære ingrediens.

16. mar. 2011

Othellolagkage og andre udskejelser

Følgende herligheder er blevet til i samarbejde med awsome folk som Lasse, J.P., Emil og Niels. Lasse har credit for billeder.

En othellolagkage samles.

Det vides ikke hvad en hindbærsnitte laver på dette billede.

Othellolagkage smager forrygende.

48 % øko fløde, en tung sag men med lidt mere smag og en anderledes konsistens en den gængse (læse: slave) 39 piske.

Lagkagebund i ovnen.

Gammeldags æblekage med hjemmelavede makroner og store mængder vanilie og 48 % fløde.


Need backup!

Note: Indeholder ingen fløde.

I denne omgang ikke lavet fra bunden, men flotte det er de nu.

Senza il vino rosso, non c'é una cucina.