18. dec. 2011

Storproduktion af julegodter!



To slags pesto; basilikum og persille med pinjekerner, olivenolie og parmesan.









Hindbærsyltede rødløg (8kg)









Camilla Plums chili harissa. (awsome!!)









Chai med alskens varme krydderier!






Fransk nougat med hasselnødder, mandler og pistacie.








Cantuccini med mandler.






Honninghjerter ala Meyer (2 1/2 måned gammel fordej)



Mad i verdensklasse (i al beskedenhed)



Koldrøget havørred på salat af spæde blade, grønkål, persille, jordskokker, conferencepære, grillet zucchini, honningristede mandler og verdens bedste dressing. Ørreden vejede 4,5kg og er naturligvis fanget, saltet og koldrøget af undertegnede, med kyndig hjælp fra en af verdens sejeste undervandsjægere.



Hjemmelavet vanilieis efter Paul Cunningham med vanilie fra Tonga. Hertil karameliseret citrusskal med appelsinsirup, små marrengs, ristede mandler.



Varmrøget laks på bund af salat af grønkål, zucchini og fileter af grapefrugt med (igen) verdens bedste dressing.