Fantastisk god ide med et studie i rogn. Er det cremefraiche, jeg aner som smørelse eller har du fundet på noget andet skønt?
Naturmælks 38 % og 18 %, jeg mindes faktisk at jeg brugte begge dele. 38'eren er naturligvis bedre:)
Den er mere gul i det og løber heller ikke ud, hvilket noglegange kan være et problem i denne ret!
Uhm, det er bare det bedste forårsmad :-)
Fuldstændig enig! Prisen er tilmed nede i 30kr for 100gr hos Havnens Fiskehus for tiden! :)
Fantastisk god ide med et studie i rogn. Er det cremefraiche, jeg aner som smørelse eller har du fundet på noget andet skønt?
SvarSletNaturmælks 38 % og 18 %, jeg mindes faktisk at jeg brugte begge dele. 38'eren er naturligvis bedre:)
SvarSletDen er mere gul i det og løber heller ikke ud, hvilket noglegange kan være et problem i denne ret!
SvarSletUhm, det er bare det bedste forårsmad :-)
SvarSletFuldstændig enig! Prisen er tilmed nede i 30kr for 100gr hos Havnens Fiskehus for tiden! :)
SvarSlet