18. dec. 2011

Mad i verdensklasse (i al beskedenhed)



Koldrøget havørred på salat af spæde blade, grønkål, persille, jordskokker, conferencepære, grillet zucchini, honningristede mandler og verdens bedste dressing. Ørreden vejede 4,5kg og er naturligvis fanget, saltet og koldrøget af undertegnede, med kyndig hjælp fra en af verdens sejeste undervandsjægere.



Hjemmelavet vanilieis efter Paul Cunningham med vanilie fra Tonga. Hertil karameliseret citrusskal med appelsinsirup, små marrengs, ristede mandler.



Varmrøget laks på bund af salat af grønkål, zucchini og fileter af grapefrugt med (igen) verdens bedste dressing.

2 kommentarer:

  1. Hey,
    den der dressing til den koldrøget laks, er det muligt at "låne" den.
    Hilsen Katrin

    SvarSlet
  2. Hej Katrine,

    Den pige der lavede omtalte verdens bedste dressing, laver den desværre ikke her mere, til min store fortrydelse. En tilnærmning til ingredienserne er dog, honning-sennep, evt. alm. dijonsennep, olivenolie, salt, peber, balsamicoeddike. Rør indtil den samles.

    Nicolai

    SvarSlet