21. mar. 2011

Vinterens sidste kulinariske krampetrækninger


Oksebov, porter, vin, rodfrugter og tid. Mos af pastinak, kartofler, søde kartofler, smør og fløde.

Klassisk chokolademousse, med Valrhona's 64 % Manjari som den primære ingrediens.

6 kommentarer:

  1. Very very nice! Nu er det lige før, jeg fortryder, at det bliver forår, når jeg ser sådan en lækker vinterret :-)

    SvarSlet
  2. Vinteren skal man bestemt ikke kimse af! Den har sine kvaliteter rent kulinarisk, ihvertfald.

    SvarSlet
  3. Hej hej - det er første gang, jeg kommer forbi din blog. Herligt sted at være:-) Gør godt med en kvinde, der står ved sin fedtprocent og som har rigtigt mange kager på programmet! Er straks tilføjet mine yndligsblogs.....

    Søde Hilsner
    Marianne fra Tante Sød

    SvarSlet
  4. Hej Marianne!

    Det er jeg da glad for du synes! Jeg erindrer også at have surfet forbi og nydt din blot (navnet er nemt at huske!).

    Jeg er dog ikke en kvinde, skal jeg huske at sige. ;)

    Mvh.
    Nicolai

    SvarSlet
  5. Ha ha - det må du virkelig rundstykke! Så er det måske derfor du så frejdigt (og modigt i mine øjne) står ved de her fedtprocenter :-) Befriende med en mand, der elsker at bage kager!

    Jeg vil bestemt stadig med glæde kigge forbi!
    Sødeste hilsner
    Marianne

    SvarSlet
  6. Tak for tippet. Rart med nogen input, hvor man viser traditionelle retter med lidt variation og noget "kant".

    Mvh

    Bo
    København restauranter

    SvarSlet