24. apr. 2012

Snurrer

Det har i meget lang tid været planen at lave Meyers kanelsnurrer og i weekenden lykkedes det endelig at finde tiden og stedet. De er fyldt med smør og hæver dejligt op på pladen. Sprøde udenpå, og bløde indeni. De skal helst spises mens de er varme.


Man kan efter min mening forbedre opskriften ved at;

  • Lade dem hæve længere på pladen end Meyer anbefaler.
  • Bruge mere (eventuelt dobbelt remonce). De var ikke helt snaskede nok inden i, efter min mening, men det afhænger meget af, om man vil have boller, eller et mere kage-agtigt resultat.
  • Fordoble kanelmængden og bruge hel kardemomme, som du selv knuser og rister kornene fra. Det gør hele forskellen.
  • Pensle dem grundigt med sammenpisket æg og drysse sukker ovenpå. Snurrerne er ikke så søde igen, så de kan sagtens trække lidt ekstra sukker.


De smager bedst, hvis man har wayfarers på mens man spiser dem.


Opskriften gir en voksen portion, jeg mener der var to fulde plader som denne og et par ekstra på en tredje plade.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar