9. feb. 2011

Profiteroles med chantillycreme og varm chokoladesauce

Der er blevet lavet mad i godt selskab i aften. Desserten er en klassiker fra det franske og det er faktisk nemmere end man skulle tro (det glippede 2 gange for mig). Hvis man læser opskriften går det nemt, især hvis man har en sprøjtepose.


Det smager helt forrygende. Det kolde flødeskum og den varme kraftige chokoladesauce går fænomenalt med de luftige og let salte vandbakkelser.


Det er små, men tunge sataner som afslutter en gang sen aftensmad med stil!

2 kommentarer:

  1. ...og får du vandbakkelsesdej tilovers, kan melboller hurtigt koges, hvis en suppe skulle ønskes dagen derpå ;-)

    SvarSlet
  2. Det er (desværre?!) tit sådan at der intet er tilbage når jeg har bagt vandbakkelser.. Det bliver altid bagt på stedet, uanset hvor meget jeg ska bruge, og så spist løbende ;) Det smager jo godt det skidt..

    SvarSlet